Hvem er Rodrigo Ríos

 

Mindfulness og Meditations underviser

Certificeret ICN HR Coach

Kiloby Inquiry Facilitator

Civilingeniør

Specialer

Forebyggelse af stress

Støttende trivselssamtaler

Meditationer der bevæger

Kombinerer meditativ og somatisk arbejde

 
 
  
 
 
Min fokus er udvikling af mennesker 
og teams. 

Fungerer i den sammenhæng som underviser, supervisor, mentaltræner, train-the-trainer, proces facilitator og individuel coach.
 

Hjælper organisationer og individers udfoldelse, sundhed og vækst.

Mit ønske er at du finder mening og tilfredshed med dig selv og det du beskæftiger dig med!

“Alle fortjener en meningsfuld tilværelse!”

 
 

Erhvervserfaring

 • Stiftede Insight People (2007 – 2022)
 • Underviser i Diamond Logos Academy (2012  -2015). Underviser og terapeut i essenstræning.
 • IT medarbejder i Leo Pharma (2001 – 2007).
 • Diverse IT firmaer (2000).
 • Forskningsassistent på DTU (1999).
 • Assisterende underviser DTU (1997-1998).

Uddannelser

 • Supervision hos Scott Kiloby (2021-2022)
 • Kiloby Inquries Facilitator (2022)
 • Supervision i Diamond Logos (2018 – 2020).
 • Supervision i BP Foundation (2009 – 2020)
 • Elev i Diamond Logos Academy (2004 – 2012).
 • Akkrediteret senior The Form Teacher (BPFoundation,, 2009).
 • Certificeret HR-coach (ICN, 2006).
 • Certificeret Enneagram-træner (NLP Huset, 2006).
 • Certificeret HR-Udviklingskonsulent (NLP Huset, 2006).
 • Civilingeniør (Bioteknologi, 1998 DTU).

Publiceringer

 • Bog: Succes med følelse (bidragende forfatter, 2011, NLP Huset Forlag
 • Videnskabelig artikel: “Inhibition of fungal growth on bread by volatile components from spices and herbs, and the possible application in active packaging, with special emphasis on mustard essential oil”. Tidskrift: “International Journal of Food Microbiology, 60 (2000) 219-229”, Per V. Nielsen, Rodrigo Ríos.
Baggrund
 

Som Civilingeniør har jeg erfaring fra kemi – og IT virksomheder. Jeg har jeg indsigt i de arbejdsgange, problematikker og udfordringer der finder der.

Min erfaring, analytiske sans og menneske-kundskaber giver en særlig kombination at udfordrende fremsynethed og dyb empatisk forståelse for menneskelig dilemma.

Arbejde

I mit arbejde beskæftiger jeg mig både med undervisning, coaching, sparring, og laver trivselsprogrammer for grupper.

Som underviser ønsker jeg at inspirere til nytænkning og at udfordre vane-tænkning. Jeg er god til at formidle teoretisk stof på en jordnær og praktisk måde.

Jeg er kendt som en spændende og inspirerende underviser og coach, der gennem udfordrende spørgsmål og medmenneskelighed støtter forandringsprocesser.

Erfaring

Jeg har erfaring med undervisning og udvikling af uddannelsesprogrammer til grupper, siden 2006. Min kundegrundlag breder sig fra de akademiske kontor miljøer til serviceafdelinger og blandede grupper i projektforløb.

Jeg har en solid baggrund og erfaring med formidling, coaching og sparring indenfor personlig udvikling, kommunikation, stresshåndtering, motivation og selvledelse.

Desuden har jeg erfaring med private kundegrupper på voksenfaglige uddannelser, med planlægning og gennemførelse af kurser med op til 12 dages varighed.

Speciale 

At omsætte teoretisk viden til praktisk anvendelighed. For at udvikle det personlige potentiale og skabe forandring hos mennesker kræver det vilje, indsigt, værktøjer og mod til at konfrontere sin situation, tanker og holdninger.

Min interesse for personlig udvikling har fra starten været at opdage forbindelsen mellem psyken, kroppen, sindet og vores velbefindende. Samt at finde praktiske tilgange der giver en mærkbar forandring i hverdagen, så vi evner at omsætte teori til praktisk virkeliggørelse i vores liv.

Personlig drivkraft

Jeg brænder for at arbejde med mennesker og elsker at se lyset i folks øjne når 10øren falder og fornyet motivation, energi og inspiration gør det muligt at se vejen gennem kaos.

Jeg gør det, fordi jeg tror på det at ”der er muligt”. Jeg oplever den største taknemmelighed og ydmyghed, når mennesker opdager at det de troede var umulige situationer, vender tilbage og fortæller mig, hvordan de nu ser lyst på deres situation.

Om forandrings- og udviklingsprocesser

Fryd Forandrer

Når vi forstår at imødekomme den. Forandring indeholder muligheder, når vi forstår at se dem. Det er menneskets natur at søge tryghed i det kendte og ville bevare det. Det er med til at gøre os blinde for mulighederne.

Nu mere end nogensinde lever vi i en tid, hvor forandringens vinde blæser. Lad mig hjælpe dig med at bruge den til at skabe vækst.

Positiv vækst spiral

Mennesker i vækst, skaber vækst – Jeg tror på produktivitet, kreativitet og resultater er proportionale med vores faglighed, personlige og sociale evner.

Jeg har derfor fokus på at fremelske det personlige overskud og formidle metoder og værktøjer, der forbedrer kommunikation og samarbejde.

 

 

Resultater smitter

Synlige resultater opstår når vi kan yde vores bedste. Det spreder sig som ringe i vand når den enkelte har kontakt til det bedste i sig selv. Jeg støtter derfor mine kunder til at yde deres bedste.

Det ER muligt!

Forandring er muligt, jeg ser det ske for mennesker dagligt og oplever det i mit eget liv. Det er ikke altid nemt og nogle gange skal der gøres en indsats, jo tak… hvad havde vi forestillet os, at komme sovende til det? Stadigvæk… det er muligt!

”At ændre en vane kan være en smertefuld proces. Det er en ændring, som skal motiveres gennem et højere personligt formål. Man skal være i stand til at opgive noget nu for at nå noget andet på et senere tidspunkt” – Steven Covey, 7 gode vaner

 

 

Egen udvikling

Foruden min hustru og min børn som er mine største læremestre, har jeg fundet stor inspiration og læring, som jeg er uendelig taknemmelig for, i lærerne Faisal Muqqadam, Bernie Prior og Scott Kiloby. Deruden vil jeg  nævte Martinus Thomsen, hvis værk Kosmologien har haft ufattelig indflydelse på min måde at opfatte verdenen. 

Andre lærere, der har inspireret mig, er Jon Kabat-Zinn, Eckhart Tolle, Byron Katie og Bhagwan Osho Rajnees. Her vil jeg også nævne, Henning Daverne, Velusia V. Hossen, Jeremy Klein samt Hans Polonius. 

Bevidstgørelse

Enhver udviklings-forandringsproces skal indeholde bevidstgørelse. For at ændre vores måde at anskue en situation, skal ændre vores synsvinkel.

De største forandringer, som vedrører identitet og tilhørsforhold, kræver en særlig indsats at se ud over. Meditation og Mindfulness har en særlig evne til at støtte den enkelte med dette!
 

Problems cannot be solved at the same level of consciousness that created them.”

– Albert Einstein

Privat person

I min ungdom fyldte sport meget. Som ynglinge havde Basketball en særlig plads, hvor jeg i 1990 var med til at vinde DM i serie B med Albertslund Basketball klub.

Siden blev jeg grebet af Kampkunst, særligt den kinesiske stil Wing Tsun, hvor jeg både havde en særlig interesse for den bagvedliggende filosofi og psykologi. Jeg var fascineret af både den teoretiske og strategiske dybde som Wing Tsun inkluderer, men også den praktiske side. Deltog i 25 kampe og vandt desuden Guld ved DM i Escrima 2001 og sølv ved DM i Escrima 2000.

Jeg bor med min hustru Jenny Cano, vores søn Rumi på 10 år, Esmeralda på 7.