Enneagrammet & Essens

Enneagrammet

En model til selvudvikling & indsigt i sindets natur

 

[two_thirds]

I vores kerne er vi alle ubeskriveligt rige på essens. Gennem livet mister vi gradvist kontakten til vores sande natur og indre essentielle rigdom.

Samtidig skaber vi ubevidst en personlighed, der gennem vaner og mønstre søger at kompenserer for tabet af vores essens.

Enneagrammet er en model der beskriver 9 personligheds-typer og giver en klar forståelse for personlighedens iboende længsel, adfærd og kernemotivation.

[/two_thirds] [one_third_last] [frame style=”modern” image_path=”https://www.rodrigorios.dk/wp-content/uploads/enneagram.jpg”

link_to_page=””target=”” description=”” size=”three_col_large”] [/one_third_last] [one_third]

På dette kursus vil du lære

  • Et kort over vores indre struktur
  • De 9 typer og deres forskellige drivkræfter
  • De 9 typers grundlæggende temaer og motivation
  • Typernes reaktion på stress
  • De 9 typers iboende essens og længsel
[/one_third] [two_thirds_last] se andre referencer her
[/two_thirds_last] [one_half]

Personlighedens struktur

Personlighedstyperne er en beskrivelse af vores grundlæggende karakter og indre struktur. Enneagrammet lærer dig at se de 9 grundlæggende personlighedstyper, deres tanker, følelser, impulser og adfærd. En dyb visdom der støtter dig i at forstå personlighedens paradokser.

Det er dermed en hjælp til at skelne dit sande jeg, fra de mange jeg’ er der findes i vores personlighed, og gennem indsigt og medfølelse lære din egen essens at kende.
[/one_half] [one_half_last]

Essens

Livets følte nærvær eller vores naturlige iboende værenskvaliteter, der i forskellige grad er fortrængt af vores personlighed. Alle essenser kan opleves fysisk, subtantielt og sanseligt og har hver deres kvaliteter: styrke, værd, medfølelse, glæde, fred, kærlighed osv.

Essens påvirker vores hoved, hjerte og krop forskelligt. Det er gennem opdagelse og anerkendelse af din essens og væren, at mønstre og (u)vaner bliver set og mødt i nyt lys og gradvist opløst.
[/one_half_last] [one_half]

Om Enneagrammet

Anvendelsen af Enneagrammet i dag er mangfoldig og relevant i alverdens sammenhænge, hvor menneskelig indsigt er vigtig. Derfor henvender kurset sig både til dig som vil lære dig selv bedre at kende og til behandlere, terapeuter og coaches som arbejder med mennesker.

[/one_half] [one_half_last]

Unik baggrund

Kursusindholdet er baseret på visdom om Enneagramtyperne og essens efter Faisal Muqqadam´s undervisning. Faisal Muqqadam, der var elev af Claudio Naranjo, modtog selv en række spirituelle indsigter over en årrække på ca. 10 år om Enneagramtyperne og deres manglende essens.

Denne viden er stadig ikke særlig udbredt, idet den indtil i dag ikke har været formidlet som en særskilt model, men som en del af essensarbejdet i Diamond Logos. Dette arbejde inkluderer både intellektuel og kropslig indsigt og samtidig indeholder guidning og læring i spiritualitet, selvet, bevidsthed og forandringsprocesser.

Essensarbejdet som det formidles gennem Diamond Logos, indeholder arbejde med Enneagramtyperne som en integreret del af selvudvikling

[/one_half_last] [one_third]

PRAKTISK INFO:

Adresse: Nøkkerosevej 1 3 th 2400 Kbh NV

Kursusdage:22, 23 og 24 november 2013
Fredag: 18 – 21
Lørdag: 10 – 18
Søndag: 10- 18
[/one_third] [one_third_last] Kursus formen veksler mellem teori, meditation, kropslige bevægelser og den unikke inquiry metode fra Diamond Logos. Medbring notesbog, afslappet tøj og drikkevandsflaske med skruelåg. Du kan medring egen madpakke ellers er der rig mulighed for frokost på nærliggenede cafeér. I pausen serveres the, kaffe frugt.

UNDERVISER:

Rodrigo Ríos:
Certificeret Enneagram Træner siden 2008 og studerende i Diamond Logos Academy på 9. år. Deltager desuden i Diamond Logos Academy´s Teacher Training 4. år.

Michael Munck:
Enneagram underviser med mange års erfaring og elev
hos Claudio Naranjo( manden bag beskrivelserne af typerne som vi kender dem i dag)
Han har studeret på Diamond Logos Academy i 8 år
og deltager desuden i Diamond Logos Academy`s Teacher Training 4 år.

Pris: 2000 kr

Kontanktinfo: Du er velkommen til at ringe el. skrive hvis du har spørgsmål. Mobil Rodrigo: 4240 4464 og mail
rodrigo@insightpeople.dk eller Mobil Michael 2618 5800
og mail michaeldiamondlogos@gmail.com

Tilmelding på mail til rodrigo@insightpeople.dk eller michaeldiamondlogos@gmail.com
[/one_third_last]

Scroll to Top