Individuelle sessioner

 

“Jeg kunne konkret mærke at jeg blev bedre til at være til stede og slippe arbejdet når jeg var hjemme..”

Jeg havde et individuelt meditations-mindfulness forløb hos Rodrigo i 2012/13. Jeg har som politisk rådgiver i folketinget et arbejde, som samtidig er både min passion og min ”hobby”, og med et arbejdspres som er meget højt i lange perioder.

Jeg havde oplevet, at jeg blev dårligere og dårligere til at slippe mit arbejde når jeg kom hjem til min familie. Jeg blev fjern og var ofte ikke reelt til stede fordi min hjerne ofte kørte videre i problem-løsningsmode. ”Hvordan skulle vi håndtere den og den sag næste dag”, ”kunne man have gjort det anderledes” etc. etc. Det blev en belastning for mig og familien.

Det var på den baggrund at jeg fik muligheden for at følge et forløb hos Rodrigo. Jeg er generelt ret skeptisk overfor sådan noget meditation og mindfullness hokus-pokus, men besluttede at give det et forsøg.

Og det viste sig faktisk at være meget givtigt. Rodrigo er nede på jorden, og der var (i hvert fald i mit tilfælde) ikke så meget hokus-pokus om østens mystik, transcendens, buddhisme etc. Der var tale om enkle og konkrete meditationsøvelser, som dybest set handlede om, at lære at styre sin opmærksomhed – så man i højere grad selv vælger hvornår hjernen er på arbejde, og hvornår den bare er tilstede i det der sker rundt omkring én – når man f.eks. leger med ungerne. Jeg kunne konkret mærke at jeg blev bedre til at være til stede og slippe arbejdet når jeg var hjemme. Og siden har jeg kunnet mærke en klar forskel i de perioder hvor jeg tager mig sammen og får lavet små daglige meditationsøvelser på 10-15 minutter. Derfor kan jeg varmt anbefale Rodrigo.

Pelle Dragsted
Politisk rådgiver i Enhedslistens folketingsgruppe.


 

“Jeg har opnået en forandring inde i mig selv, som jeg slet ikke havde forventet.”

Gennem mine sessioner hos Rodrigo, har jeg opnået en forandring inde i mig selv, som jeg slet ikke havde forventet.

Ved at gå på opdagelse, iagttage og acceptere følelser, har jeg kunne sætte dem fri. Det føles nærmest magisk. Flere gange kunne jeg fysisk mærke at følelsen slap mig. Efterfølgende er der livs situationer, som jeg nu ikke længere bliver påvirket negativt af.

Rodrigo er yderst behagelig, rolig og tålmodig. Jeg har stor tillid til ham, og hans måde at arbejde på.

En session hos Rodrigo kan varmt anbefales.

Mette, Coach fra Axept og pædagogmedhjælper


 

“Jeg har fået en bedre forståelse af mig selv, min kerne og de tanker og følelser, der længe har drevet gæk med mig”

Jeg har fået en bedre forståelse af mig selv, min kerne og de tanker og følelser, der længe har drevet gæk med mig. Det har givet mig et framework til at forstå mig selv og mit kærlighedsforhold.

Rodrigo har lært mig at mærke både essens, grounding, og at høre mit hjerte. Det havde jeg kun hørt om, men forstod det ikke før jeg mærkede det på egen krop.

Rodrigo er god til at guide og stille spørgsmål der hjælper til en bedre fornemmelse for sig selv. Derudover besidder han en unik evne til at mærke sig ind på sin klient, hvilket gør ham i stand til at have med mange forskellige behov og bevidsthedsniveauer at gøre.

Kira Holm, Nordic Brand Manager


 

“En kompetent og erfaren coaching som bragte mig et stort skridt videre…”

Tusind tak for en særdeleshed udbytterigt coaching.

Jeg oplevede en kompetent og erfaren coaching som bragte mig et stort skridt videre i min søgen efter den profil der bedst beskriver mine instinktive handlingsmønstre.

Det var en fornøjelse at lære dig nærmere at kende og jeg fik et særdeles positivt indtryk af dine personlige og professionelle kvaliteter.

Med venlig hilsen, Leif O. Baandrup, Selvstændig


 

“… uden det havde jeg ikke haft det så godt som jeg har det i dag.”

Efter en oplevelse med mig selv, et voldsomt ukontrolleret vredesudbrud, fandt jeg ud af at jeg havde noget indeni mig, som jeg ikke selv kunne få rettet op og derfor behøvede “hjælp”.

Jeg kom i kontakt med Rodrigo og det er muligvis noget at det bedste der er sket for mig.

Ikke bare fandt jeg en årsag til disse udbrud, jeg havde sloges med, men fandt også ind til årsagerne til det og endnu bedre, en måde at kontrollede dem på. Rodrigo hjalp mig til at “åbne” mine øjne og se at jeg var ganske normal, men at jeg blot havde nogle issues, der skulle tages hånd om og jeg SELV skulle tage hånd om dem.

Når jeg er hos Rodrigo ved jeg også at jeg selv skal være aktivt og se indad.
Rodrigo giver et venligt skud, uden det havde jeg ikke haft det så godt som jeg har det i dag.

Kh. Jan Svenden, IT Supporter