Individuelle forløb

”Jeg kunne konkret mærke at jeg blev bedre til at være til stede og slippe arbejdet når jeg var hjemme."

Pelle Dragsted
Politisk rådgiver i Enhedslistens folketingsgruppe.

Jeg havde et individuelt meditations-mindfulness forløb hos Rodrigo i 2012/13. Jeg har som politisk rådgiver i folketinget et arbejde, som samtidig er både min passion og min ”hobby”, og med et arbejdspres som er meget højt i lange perioder.


Jeg havde oplevet, at jeg blev dårligere og dårligere til at slippe mit arbejde når jeg kom hjem til min familie. Jeg blev fjern og var ofte ikke reelt til stede fordi min hjerne ofte kørte videre i problem-løsningsmode. ”Hvordan skulle vi håndtere den og den sag næste dag”, ”kunne man have gjort det anderledes” etc. etc. Det blev en belastning for mig og familien.


Det var på den baggrund at jeg fik muligheden for at følge et forløb hos Rodrigo. Jeg er generelt ret skeptisk overfor sådan noget meditation og mindfullness hokus-pokus, men besluttede at give det et forsøg.


Og det viste sig faktisk at være meget givtigt. Rodrigo er nede på jorden, og der var (i hvert fald i mit tilfælde) ikke så meget hokus-pokus om østens mystik, transcendens, buddhisme etc. Der var tale om enkle og konkrete meditationsøvelser, som dybest set handlede om, at lære at styre sin opmærksomhed – så man i højere grad selv vælger hvornår hjernen er på arbejde, og hvornår den bare er tilstede i det der sker rundt omkring én – når man f.eks. leger med ungerne. Jeg kunne konkret mærke at jeg blev bedre til at være til stede og slippe arbejdet når jeg var hjemme. Og siden har jeg kunnet mærke en klar forskel i de perioder hvor jeg tager mig sammen og får lavet små daglige meditationsøvelser på 10-15 minutter. Derfor kan jeg varmt anbefale Rodrigo.

Pelle Dragsted
Politisk rådgiver i Enhedslistens folketingsgruppe.

He has a unique ability to ask questions at the right time which would reveal parts of me that were inaccessible.

Jacob Biddle

relaxation technician

Australia

Rodrigo has facilitated me many times and I can say each time I was genuinely surprised at his ability to lead and guide me to witness and embody different parts of myself.


He has a unique ability to ask questions at the right time which would reveal parts of me that were inaccessible. I never got the slightest hint of judgement, and he has a really nuanced understanding of different tools and I learned something new about myself and the skills every time we did a session. The entire session he was right there with me, combining a deep understanding of awareness based practices with trauma and inner child work.

He really helped me wake up to the fact that these parts of me are actually me, still psychologically young and so brought so much compassion into the sessions. He was also highly intuitive with knowing which skills to use, being able to sense when to use more “basic” skills of welcoming right up to reowning and embodying.

He got me through the deeper layers to access anger, hurt and sadness with great subtlety and got me to see how this had to do with my early relationships. He did it in such a gentle and affirming way which added a lot of warmth to mix in.


I really rank him up as one of the best

facilitators that I’ve worked with, I highly recommend Rodrigo - you’ll learn about yourself and you’ll learn more skills as well.

Jacob Biddle

relaxation technician

Australia

Jacob Biddle

Relaxation technician, Australia

I credit Rodrigo with some of my biggest breakthroughs and I’m forever grateful for how he has helped to transform my life.
Gaia Melkumova
Entrepeneur, US
“When I think about the most impactful guides on my awakening and healing journeys, I realize they have one thing in common: They make the extraordinary ordinary. Rodrigo is one of those guides.

One can’t help but be totally at ease and truly oneself in his presence which in turn opens a door to an ever deeper inner exploration.

He possesses a rare combination of wisdom, compassion, skill and sensitivity; all the elements that are especially necessary when working with one’s nervous system to carefully identify and release one’s repressed emotions and unconscious programming.

I credit Rodrigo with some of my biggest breakthroughs and I’m forever grateful for how he has helped to transform my life.”
Gaia Melkumova
Entrepeneur, US

Un gran regalo de la vida

Trabajar en sesiones con Rodrigo ha sido un gran regalo de la vida … con mucha paciencia me ha llevado a descubrir miedos que estaban en mi inconsciente y que me limitaban. Gracias por tu presencia y energía Rodrigo !

Mariana C. Mondragón
Mexico

Unraveling repression after 35 years

spiritual searching

Darlene Depasquale Deva Yani
Yoga Teacher for 40 years and Spiritual seeker

Being facilitated by Rodrigo was instantly very comforting, as if my nervous system could relax right away. I knew I wanted to talk to him about my years of spiritual searching. With His experience and understanding it led to inquires of early childhood repressed feelings and beliefs.


With his skillful presence a deep wounded child was able to express. With each session I felt a deeper connection to myself. After each session it was strengthening to access vulnerable parts of myself that were repressed.


I would highly recommend Rodrigo. His

skillful authentic presence and understanding is a gift to anyone who is in physical, emotional pain or discomfort and needs a facilitator to help unravel what holds us back in life!

Darlene Depasquale Deva Yani
Yoga Teacher for 40 years and Spiritual seeker
"Sessioner hos Rodrigo har transformeret mit liv."
Malou Folke Larsen
Jeg var utrolig ked af livet og jeg bar på mange ting, som jeg ikke vidste, hvad jeg skulle stille op med. Har fået forløst mange ”sorger” i mit liv og mit liv har dermed ændret sig. Det har ikke været sådan at udfordringer ikke opstår, det er klart, at det er en naturlig del af livet.
Men Rodrigo har hjulpet mig med at opdage tilliden til mig selv og dette har givet mig en stor ro i livet. Hans sessioner har været en enorm stor tryghed i de svære perioder, fordi jeg oprigtigt føler Rodrigo har hjulpet og støttet mig i mine processer. Jeg har følt mig støttet, trøstet og været glad og stolt over mig selv. Jeg oplever det er få mennesker, der kan rumme lyset i én selv - Rodrigo har styrket mit lys.
I øjeblikke har vi grint og andre øjeblikke været med tunge ting. Dette har givet en utrolig nuanceret følelse til vores samtaler, og der har altid været plads til at det ”helt rigtige” kunne dukke op. Jeg har aldrig gået derfra og følt jeg ikke fik snakket om det jeg ville, men tværtimod, så ramte vi altid rigtigt på det, der var det vigtige.
Jeg var meget ung og naturligt intimideret af selvudvikling, hvilket betød at jeg skulle turde være modig i min proces om at åbne op og tage mig selv alvorligt. Men efter dette skridt var overtrådt blev sessioner guld værd på min proces og dermed også mit liv.

Jeg vil grundlæggende anbefale det til alle. Rodrigo tager tingene op på et helt andet niveau og ned i en dybde, som jeg aldrig har oplevet andre steder.

Ofte i glædesfulde stunder tænker jeg på de sessioner vi har haft, fordi jeg føler de har ledt mig til dem. Du har aldrig været bange for at gå ind i noget og den frygtløshed føler jeg har hjulpet mig allermest, og jeg tænker på dig, når jeg skal være modig med mig selv og mit liv.
Malou Folke Larsen

"Rodrigo er nærværende, tillidsvækkende og professionel i sin måde at arbejde på."

Tea Rønsholdt
PROGRAMCHEF, HK

"Jeg har brugt coaching i forhold til forskellige arbejdsmæssige udfordringer. Coaching forløbet inkluderede også en god blanding af teori og øvelser, som satte tankerne og selvrefleksion i gang.

Forløbet har givet mig større ro og mere overskud i dagligdagen og arbejdslivet. Rodrigo er nærværende, tillidsvækkende og professionel i sin måde at arbejde på. Selve forløbet foregik under gode og trygge rammer.”

Jeg kan varmt anbefale coaching med Rodrigo Rios.

Tea Rønsholdt
PROGRAMCHEF, HK
"Jeg er kommet længere end jeg nogensinde havde troet. Og jeg har lært at have hjertet med hele vejen."
Birthe Terp​
IT PROJEKTLEDER HK

“Jeg har været så heldig at blive guidet af Rodrigo Rios på flere tidspunkter og på forskellige spændende måder. Jeg har både gået til coaching hos Rodrigo på mit arbejde, og fået en konstruktiv og anderledes coaching i forhold til de arbejdsmæssige udfordringer, som jeg ind imellem har kæmpet med.

 

Rodrigo har lært mig at grounde, hvile i mig selv, og har givet mig redskaber til at fokusere på, og holde fast i hvilke værdier, der er vigtige for mig i mit job, i mine samarbejdsrelationer og i forhold, hvad jeg brænder for og ønsker at arbejde med.

 

Ved hjælp af guidede meditationer har han hjulpet mig med at få fat i mig selv, og mine værdier på en måde som lige ramte plet for mig. Jeg har fået en langt større kropsbevidsthed og erfaring med mine egne følelser end jeg har haft tidligere i mit liv. Og vi har sammen tegnet og fortalt på tavlen, vi har fået styr på flere veje jeg kunne gå, og jeg har konkret gået vejene i vores coachingrum, for at mærke efter- inden jeg gik videre tilbage til jobbet – med de rette valg.

 

I mit private og kreative liv har Rodrigo haft stor indflydelse på at jeg har fundet mod til at finde ind til et stort og ongoing flow af kreativitet og inspiration. Ved hjælp af mindfullness øvelser og meditationer har jeg fået kontakt med min kerne – jeg er ikke længere i tvivl om at jeg er kreativ. Jeg er kreativ. Jeg er kunstner. Jeg har brug for at udtrykke mig på mange forskellige måder. Det er ilden i mig, som brænder nu og altid. Jeg vil stråle, og vejen går via en fornyet tro på mig selv og på de mange muligheder min kreativitet kan skabe for mig. Rodrigo har lært mig værdien af taknemmelighed, og autencitet. 

 

Rodrigo formår, at skabe et rum, hvor man føler sig tryg, der er humor og kærlig omsorg, og der er skridt man selv vælger at tage – uden at føle han skubber og presser. Jeg har ikke taget alle skridt endnu fuldt ud, men mit liv er blevet rigere – og jeg er kommet længere end jeg nogensinde havde troet. Og jeg har lært at have hjertet med hele vejen.”

 

Birthe Terp

IT PROJEKTLEDER HK

 

"Jeg har opnået en forandring inde i mig selv,

som jeg slet ikke havde forventet."

Mette
Coach fra Axept og pædagogmedhjælper

Gennem mine sessioner hos Rodrigo, har jeg opnået en forandring inde i mig selv, som jeg slet ikke havde forventet.

Ved at gå på opdagelse, iagttage og acceptere følelser, har jeg kunne sætte dem fri. Det føles nærmest magisk. Flere gange kunne jeg fysisk mærke at følelsen slap mig. Efterfølgende er der livs situationer, som jeg nu ikke længere bliver påvirket negativt af.

Rodrigo er yderst behagelig, rolig og tålmodig. Jeg har stor tillid til ham, og hans måde at arbejde på.

En session hos Rodrigo kan varmt anbefales.

Mette, Coach fra Axept og pædagogmedhjælper

Scroll to Top