Mødrehjælpen

Rodrigo havde skæddersyet et forløb til en gruppe på 7 behandlere, der arbejder med voldsramte kvinder og deres børn i Mødrehjælpen.

Vi ville gerne have en introduktion til mindfulness, så vi dels kan bruge det selv – dels kan bruge dele derfra, sammen med vores klienter. Rodrigo havde skruet et rigtig godt program sammen, hvor teori blev underbygget af praksis (øvelser).

Som underviser har Rodrigo en nærværende og meget anerkendende tilgang til kursisterne. Han formåede at “ramme” os alle, fra dem der intet vidste – til dem, der var godt inde i mindfulness i forvejen. Vi fik alle en viden om hvad mindfulness er, og hvordan vi kan bruge mindfulness i vores arbejde – og privat!

De to dage lå med tre ugers mellemrum, hvilket gav os mulighed for at øve os i den mellemliggende tid. Vi har alle en oplevelse af, at vi nu har mindfulness i tankerne og bruger det lidt – og gerne vil bruge det mere.

Rodrigo er i den grad selv repræsentant for at være i nuet – og man føler sig i kompetent og udviklende selskab med ham.

En varm anbefaling her fra Mødrehjælpen.

Med venlig hilsen

Tine Hardbo Larsen
Sekretær, Mødrehjælpen

Scroll to Top