Mindfulness Instruktør

"... han evner at rumme og tage vare på en stor gruppe individuelle mennesker på et højt pædagogisk niveau og med en stor rummelighed".

Jeg har haft fornøjelsen af Rodrigo som underviser på en mindfulness instruktøruddannelse. Rodrigo er en meget inspirerende og dygtig underviser. Han udviser stort nærvær og engagement i sin undervisning, er faglig dygtig og på sit felt meget erfaren. Hans åbne og ufordømmende indstillingen til det enkelte mennesker gør, at man føler sig tryg og godt tilpas i hans klasse.

Rodrigo har en stor menneskelig indsigt, hvilket gør, at han evner at rumme og tage vare på en stor gruppe individuelle mennesker på et højt pædagogisk niveau og med en stor rummelighed.

Og så er han et skønt, hyggeligt, humoristisk og varmt menneske :-).

Jeg kan kun anbefale at vælge kurser, sessioner eller uddannelser med Rodrigo som underviser/mentor. Med Venlig Hilsen
Trine Winther, www.trinewinther.dk
Sygeplejerske og Børnebehandler
"Jeg er ved at boble over af nysgerrighed på, hvor meditation vil bringe mig hen…"
”Inspiration is an unlimited power” stod der på min Yogi tepose her i morges. Og jeg vil gerne lade dig vide, at du har været en stor inspirationskilde for mig i arbejdet med mindfulness og meditation. Det har været en fornøjelse, at være med på holdet og få indblik i dine betragtninger, erfaringer og store viden indenfor feltet, som du har øst ud af med autencitet og passion. Jeg glæder mig til at udforske et nyt ”landskab” og få en større indsigt i hvem jeg er. Jeg er ved at boble over af nysgerrighed på, hvor meditation vil bringe mig hen… Bedste hilsner
Helle Regine Hansen
PA / Kommunikation
"Dette instruktørkursus er en af de største gaver jeg har modtaget." Mindfulness har gjort så utrolig meget for mig!

Jeg har sådan søgt en måde som alene far og lærer at klare hverdagen og alle dens udfordringer med alt fra stress til sociale situationer. Både socialt og arbejdsmæssigt har Mindfulness givet mig så meget mere overskud og glæde ind i livet!

Det at finde det her “rum” af ro og indre glæde er ubeskriveligt! Med meditationen som en del af ens hverdag, kan dette anker og denne glæde fremkaldes så utrolig let, og man møder verden med helt andre øjne.

Man begynder efter kort tid at ændre hele sit livssyn og tanker. Folk omkring en viser også en helt anden tryghed og positiv kontakt til en, da de også kan mærke og se roen.

Dette instruktørkursus er en af de største gaver jeg har modtaget. At jeg nu selv formidler og træner andre, gør at jeg fået mulighed for at give det videre og hjælpe andre omkring mig til at opdage, og blive bevidst om deres nærvær. Det rør mig dybt at se denne oplevelse i øjnene på andre! At se folk blomstre og finde glæden og roen…

Undervisningen var super inspirerende og det var tydeligt at læreren underviste med hjertet og i et nærvær der i sig selv var en stor oplevelse! De andre elever delte altid deres verden og tanker, og det endte med at det kursus førte mig så uendeligt meget længere end jeg havde turde håbe ved start…
Sune Jørgensen
Lærer på Smedeskolen i Frederikssund
"Rodrigo er god til at tænke ud af boksen og få de svære emner bragt ned på jorden."

Rodrigo har en bred og dybdegående faglig viden, både teoretisk og praktisk, er god til at tænke ud af boksen og få de svære emner bragt ned på jorden.

Som person oplever jeg Rodrigo som fordomsfri, anerkendende, lyttende og med en god respekt for det enkelte menneske. Her ud over har Rodrigo et godt glimt i øjet og en lun humor.

Jeg kan på det varmeste anbefale Rodrigo som underviser, facilitator og mentor.
Susan Thorslev
Kundechef PFA Pension
"Jeg er blevet en bedre vejleder / coach...".

Oplevede kropslig læring, når den er stærk og virker, har for første gang erfaret, at mindfulness virker!

Jeg har ellers været på temadage før, men uden den erfaring – det blev for overfladisk – det er tiden vi har brugt og din måde at undervise på, der virker for mig. Du blander teori, øvelser og erfaringsudveksling/deling, så det giver mening og bliver integreret.

Jeg er blevet en bedre vejleder/coach, fordi jeg kan bruge de teknikker jeg lærte til at mærke folk og hjælpe dem til at finde mere ro og heling.

Jeg er blevet bedre til at lytte til min krop i forhold til søvn, træthed, stress og sult/mæthed – jeg er meget mere til stede i kroppen i stedet for i tankerne og det giver en anden ro i hverdagen.

Jeg er blevet opmærksom på om jeg mangler ro i forhold til mit sind eller om det er en løbetur – før havde jeg dommen meget mere med – nu er der ingen dom her, men mere en opmærksomhed på, hvad jeg har brug for i nuet / den dag …. ingen skyld eller skam!

Jeg har mere tålmodighed med mine børn – jeg lytter og er bedre til at vente og forstå, hvor de er inden jeg går ind i en konflikt eller reagerer med mine følelser – min opmærksomhed kommer nu ind før følelsen og gør, at jeg handler meget bedre og lytter bedre til mine børn OG dem jeg kommunikerer med.

Mange hjertelige hilsner
Asta Nissen
Adjunkt, Sorø
”Rodrigo har evnen til at formidle de ”enkle”og dog komplekse budskaber i Mindfulness ånden."

Mindfulness instruktøruddannelse har optimeret min evne til at være nærværende i nuet.

Jeg har fået værdifulde konkrete øvelser og redskaber, som jeg uden at føle tvang kan øve mig i/med hver dag, i korte øjeblikke eller længerevarende sessioner. Disse kvalifikationer kommer jeg, i mit virke som kommunikationskonsulent til at benytte mig rigtig meget af og give videre, når jeg underviser i erhvervslivet.

Rodrigos udstråler stor varme og har med sin positive og lyttende holdning gjort undervisningsrummet til et sted med plads til udvikling og tolerance. Rodrigo har med accept af alt som ”er”, evnen til at formidle de ”enkle”og dog så komplekse budskaber i Mindfulness ånden.

Alle, uanset profession og bagage kan få udbytte af undervisningen. Jeg kan kun anbefale kurset og Rodrigo som underviser.
Sofie Pallesen
Kommunikationskonsulent og skuespiller
"Jeg vil give kurset min største anbefaling!"

Kurset har været meget spændende og udviklende for mig. Dette skyldes bl.a. at vi under kurset har prøvet mange forskellige typer af øvelser, som alle havde det formål at arbejde med forskellige dimensioner af bevidst nærvær/mindfulness.

Endvidere synes jeg, at de teoretiske samtaler vi har haft på holdet har været med til at gøre mindfulness mere klart for mig. Alt dette har kun kunnet foregå fordi underviseren, Rodrigo, gennem sin faglige dygtighed, store viden, evne til at skabe tillid, og evne til at afgrænse kursets indhold hensigtsmæssig har fået mig til at gennemføre øvelser og diskussioner på en rolig og afklaret måde. Rodrigos afklarethed har smittet af på kursisternes måde at arbejde med emnet på.

Jeg synes jeg har fået specielt meget ud af de forskellige meditationsteknikker. Jeg har fået forskellige meditationsøvelser, der virker forskelligt. Jeg praktiserer selv dagligt, med stillesiddende meditation, da dette har mest positiv effekt for mig. Dette giver mig ro, koncentration, personlig klarhed og er en måde for mig til at håndtere akut stress.

Kurset er rettet mod, at jeg skal kunne undervise andre i forskellige metoder i forhold til at træne bevidst nærvær. Dette føler jeg at jeg er parat til, dels fordi jeg har fået træning i at guide andre i meditationen, men også fordi jeg har en faglig baggrund indenfor undervisning og psykologi.

Jeg mener alle, der er motiveret for at arbejde med bevidst nærvær gennem konkrete praktiske øvelser vil kunne få noget ud af et sådan kursus. Det kræver dog åbenhed, selvdisciplin og lyst til at udvikle sig. Vedrørende instruktøruddannelsen synes jeg at kurset er godt, men det kræver kendskab til undervisning og guidning inden man starter på kurset.

Afslutningsvis vil jeg give kurset min største anbefaling, og håber andre har lyst til at gennemføre kurset, da det er et meget spændende og anderledes kursus.

Tak for din kompetente, dygtige og inspirerende måde at lede kurset på.

Jeg vil give kurset min største anbefaling.
Søren Fredsø Østergaard
Psykolog
"Mindfulness giver mig en oplevelse af at kunne have begge ben på jorden også i en travl tid"

Jeg valgte at lære mere om Mindfuldness på et hektisk tidspunkt i mit liv hvor jeg havde brug for at finde ind til mig selv igen.

Med Mindfulness har jeg fået indøvet en daglig praksis der betyder at jeg kan være nærværende med mig selv og med mine omgivelser og det giver mig en oplevelse af at kunne have begge ben på jorden også i en travl tid. Rodrigo er meget behagelig og inspirerende i sin undervisning.
Mia Vendt Striim
Konsulent og forfatter www.corefinder.dk
"Meditationen har haft en yderst positiv effekt på min måde at håndtere stress på".

Jeg har haft stort udbytte af undervisningen på instruktørkurset i mindfulness, både på det faglige og det personlige plan. Fagligt har jeg gennem de mange øvelser fået nogle rigtig gode redskaber, som jeg kan bruge bredt i mit virke som psykolog.

Personligt har kurset banet vejen for mig ind i meditationens verden, og det har været en spændende og udbytterig rejse for mig.

Nærværet, der opøves gennem meditationen, har haft en yderst positiv effekt på min måde at håndtere stress på, og har i det hele taget givet et løft i forhold til energi og overskud i hverdagen.
Cand. Psych Inge Schoug Larsen, Schoug
Erhvervspsykologi
"Din formidling er spot on for mig..."
Kære Rodrigo

Tak for at du stiller dig til rådighed for alle de spørgsmål, usikkerhed, undren og reflekteren jeg har været igennem på kurset i mindfullness.

Jeg var aldrig nået så langt med min indre rejse hvis ikke du havde været med hele vejen. Jeg har blandt meget andet lært, ikke at dømme mine tanker, men at acceptere og være nysgerrig.

Fra første gang jeg mødte dig, har jeg følt en medmenneskelig varme og en glæde ved livet der smitter

- din formidling er spot on for mig – jeg nyder hvert et minut af din undervisning.

Det er ret trist det snart er ovre, men til gengæld har jeg fået min egen medmenneskelige varme og glæde ved livet

De kærligste tanker,
Lis Ulrichsen
IDA
"Din evne til at undervise fagligt samt at udveksle erfaringer sideløbende er meget berigende." Først endnu et stort tak, for et på mange måder, berigende mindfulnes kursus.

Du besidder en særlig evne til at møde en meget “blandet” gruppe kvinder og herrer, med hver vore individuel faglig samt menneskelig baggrund, på en særlig måde der gør at alle føler sig set og respekteret.

Din evne til at undervise fagligt samt at udveksle erfaringer sideløbende er meget berigende. At du tager udgangspunkt i praksis, og bruger den som fastudgangspunkt, er befriende. Ofte bliver der tænkt / målt teorier osv. så hovedet endnu engang er fyldt til bristepunket… ;0)

Men hos dig er der en dejlig balance i at også opleve… Jeg er glad for at du er den som har introduceret mig for mindfulness, da det har givet mig stor “appetit” til at fortsætte denne vej.
Eva Fricke
Sygeplejerske
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.
Kristina Jones
Designation
Scroll to Top