Enneagrammet & Essens

”Han putter ikke i kasser..."

Jeg har ofte spekuleret over hvem jeg egentlig er. Sådan dybt inde- der hvor alle filtre er fjernet, og jeg bare er. Uden begrænsninger. Uden overbevisninger. Mine egne- som andres.. Ord som "mit højere selv". "Mit sande jeg". "Mit autentiske jeg" har på en måde aldrig været helt dækkende.

Efter workshoppen i enneagram og essence med Rodrigo har jeg fundet et langt mere smukt klingende og dækkende ord "Essens". Hvad det præcis dækker, vil jeg anbefale dig selv at gå på eventyr og finde ud af.

Jeg er stadig på sporet af min type, og egentlig er det præcis det, der er så fint ved Rodrigo og hans undervisning. Han putter ikke i kasser, men respekterer med en rummelig, venlig og kærlig accept, dig som person- den tid du skal bruge og den vej du skal igennem. For at finde dig. God rejse til dig som får lyst.

Jeg kan varmt anbefale den.
Lea Gosvig
Lægesekræter
"Oplevede at gå fra kurset både beriget på viden og klogere på mig selv." Det var både spændende og inspirerende at deltage i kurset Enneagram og Essens. Kurset er en god blanding af undervisning, snak og refleksion over sin egen Enneagram – personligheds - type, og jeg oplevede at gå fra kurset både beriget på viden og klogere på mig selv. Rodrigo ledte os ind i Enneagrammets visdom og satte lys på begrebet essens, og ingen tvivl om at han har stor erfaring og viden at øse af. Rodrigo formidler med stor varme og empati, og han formår på den mest elegante måde at holde fokus på indholdet, så formålet med kurset opfyldes - samtidig med, at der er plads til egenrefleksion.
Henriette Hagild
ID – Psykoterapeut (MPF)

"Der er en følelse af, at mit hjerte

har åbnet sig og samtidigt er blevet mere helt."


kurset oplevede jeg at lære gennem mine

følelser og min krop. Meget læring er tilrettelagt kun via

tænkning og refleksion, men her oplevede jeg en meget stærk

integration - sikkert fordi læringen bygger på flere læringsstile

og inddrager hele mennesket.Efter kurset fik jeg en følelse af, at mit hjerte havde åbnet sig og samtidigt var blevet mere helt - en nærmest ubeskrivelig tilstand. Jeg er ikke et religiøst menneske, men det tætteste jeg kommer på en beskrivelse af, hvad der skete, er som en form for sjælelig renselse.


Jeg kan ikke lade være med at analysere og tænke over, hvad jeg har lært om mig selv og hvad der blev forløst og finder også nogle svar. Samtidigt er det også en læring, der giver mig en oplevelse af, at jeg ikke behøver vide

alt, men bare kan lade det vokse.

Jeg er meget taknemmelig for at have fundet den her læringsform via Rodrigo Rios og glæder mig til at følge andre kurser og forløb i fremtiden.

Asta Nissen
Adjunkt Sorø.
"Du er rigtig god til at gøre stoffet levende og inddrage egne erfaringer"

Jeg synes du er en meget kompetent underviser, og du har en god fornemmelse for hvad det var vi kunne bruge og tilpasse det til vores målgruppe.

Du er rigtig god til at gøre stoffet levende og inddrage egne erfaringer, således at det virker meget troværdigt og anvendeligt for alle. Du er rigtig god til ”ikke” at putte folk i kasser, således at de selv bliver aktive og søgende for at finde deres type og således at du ikke hopper på at være ”eksperten”, så folk bliver passive og kun for mental viden.

Rigtigt godt Enneagram kursus med stor respekt for den enkelte og for stoffet. Ser allerede frem til det næste kursus
Hans Polonius
Leder hos Human Proces
"På en skala fra 1 til 10, var kurset meget tæt på 10"

Jeg synes, at du er en rigtig god og engageret underviser. Din undervisning er både underholdende og inspirerende, på en måde så jeg lever mig med i gennemgangen.

En for mig berigende weekend med muligheder for fortsat fordybelse og selvransagelse. Jeg oplever, at du leverer Enneagrammet på en unik måde, så deltagerne får lyst til at gå videre med at få endnu mere indsigt og blive bevidst via kendskabet til sin types grundtræk.

Vurderet på en skala fra 1 til 10, var kurset meget tæt på 10. Jeg kan kun foreslå dig, at du gentager succesen.
Kim J. Wass
Revisor, One Revision A/S
"Det var en grundig og meget humoristisk gennemgang af typerne"

Kurset levede fuldt op til mine forventninger idet det var en grundig og meget humoristisk gennemgang af typerne. Jeg fik endnu støre forståelse for både min egen og de andre typer via triaderne, det var nyt og meget spændende stof.

Jeg har fået meget lyst til at udforske Enneagrammet yderligere, da det blev tydeligt, at det var et meget rummeligt og komplekst værktøj, der på samme tid er meget anvendeligt i terapi, coaching og ikke mindst selvindsigt!
Anne-Mette
Skolelærer Holbæk
”...et rigtig godt og inspirerende kursus..."

Det har været et rigtig godt og inspirerende kursus, med en god humor og indlevelse. Det har givet mig en større indsigt i Enneagrammet.

Du er en rigtig god underviser og formidler af alle typer og for mig dejligt, at du ikke sætter os i små kasser, men lader det være op til os selv at finde os selv. Et spændende område jeg gerne vil høre mere om er den spirituelle vinkel på Enneagrammet.
Kh. Marianne Heede
"... det var også vildt provokerende"

Tak for sidst. Kurset var både lærerigt og godt!

– og jeg kan jo ligeså godt indrømme det – det var også vildt provokerende :o)
Kærlig hilsen, Karen
Designation
Scroll to Top