Meditation i bevægelse

"Jeg vil godt komme med en gigantisk opfordring til samtlige indenfor meditations verdenen..."

Kurset "En rejse i hjertet" er IKKE en underdrivelse. Aldrig har jeg oplevet så stærk kontakt til mig selv på så kort tid. Med meditation i bevægelse rammer jeg et højere bevidstheds niveau i løbet at ingen tid og det er perfekt til alle udfordringer.

Jeg vil godt komme med en gigantisk opfordring til samtlige indenfor meditations verdenen om at opleve meditation i bevægelse.

Rodrigo' s formidling er i top og man mærker virkelig hvad det betyder når en instruktør er autentisk og lidenskabelig. Hans evne til at få alle med, uanset niveau, er ikke noget man møder ofte og han viser vejen. Som mindfulness instruktør har jeg fået en fænomenal overbygning. Et sted hvor jeg virkelig mærker udvikling som elev i livet og hos Rodrigo.

En lille advarsel! Vær forberedt på at stå med følelsen af at dine nærmeste snydes for noget helt unikt i livet og husk servietter da erfaringer dukker op for fuld skrue.

It’s a hell of a ride.
Martin Heiss
Toms Chokolade A/S / Marketing & Mindfulness Instruktør hos Animum
"... en anden og meget unik måde, at finde nærvær på, samt at frigøre gamle mønstre enkelt og hjerteligt."

Rodrigo er en meget nærværende og autentsk underviser.

Han formår på en lige til og hjertelig måde, at formidle mindfulness og meditation til selv folk der aldrig har været i den verden før. Man mærker at Rodrigo ikke bare underviser i Mindfulness, men at han selv lever Mindfuldt og dem der er der ikke mange af.

Gennem Meditation i bevægelse har han vist mig en anden og meget unik måde, at finde nærvær på, samt at frigøre gamle mønstre enkelt og hjerteligt.

Jeg kan varmt anbefale Rodrigo som underviser og foredragsholder om at leve og ånde Mindfuldt
Flora Eriksen
Indehaver af Mindfulness-akademiet®
"Som 'Travl karriere-kvinde" er det helt nyt og lidt grænseoverskridende..."

Mit møde med Rodrigo og Meditation i bevægelse har åbnet mine øjne for en hel ny verden.

En verden indeni i migselv. Jeg fundet en åbning til mit inderste jeg, hvor tanker, analyser, konklusioner og hovedbrud er afløst af sansninger, følelser og vibrationer der giver helt nye og anderledes input til mit liv.

Som 'Travl karriere-kvinde" er det helt nyt og lidt grænseoverskridende, men med kyndig vejledning og autentisk praktiseren har Rodrigo vist vejen og jeg føler mig helt tryg i min videre udforskning.
Betina Carlsen
Service Manager Danisco IT
"En vej er åbnet, så mit hjertets stille og længselsfulde stemme endelig bliver hørt..."

Tak for et vidunderligt kursus, der har åbnet både mit og min partners hjerter til en dybere dimension - Vi mærker begge tydeligt de energiændringer det skaber i os, i vores liv og i vores relation til hinanden.

En vej er åbnet, så mit hjertets stille og længselsfulde stemme endelig bliver hørt, der så ofte er overdøvet af tankemylder, banegårdsimpulser og fastfrosne følelser.

The Form har skabt kvantespring i min indre proces og min oplevelse af livet er nu smukkere og mere levende end nogensinde.

I dyb taknemmelighed
Sacha Manik,
sygeplejerske og massør
Scroll to Top